Anneke Zuidema

Anneke Zuidema

Anneke Zuidema

Mijn naam is Anneke Zuidema. Mijn werk bestaat uit het maken van  kunstzinnige woonaccessoires, zoals spiegels, fotolijsten, vazen, schalen, kastjes, lampen, kandelaars en muurschilderingen voor de baby- of kinderkamer. Ook geef ik cursussen en creatieve workshops voor particulieren en op scholen en organiseer ik kinderfeestjes.

Gezellige cursussen en workshops door Anneke Zuidema. De workshops worden gehouden by MoAi! in (Vijzelstraat) Leeuwarden of op locatie.
De workshops zijn bijzonder geschikt voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeestje of verjaardagsfeestje maar ook gewoon leuk om te doen met je moeder, zus of (work)shopmaatje. 😉

In Anneke haar workshops kun je ervaren hoe leuk en ontspannend dat kan zijn en hoe veel voldoening het kan geven om iets persoonlijks te maken. Wanneer je eenmaal bezig bent, vergeet je alles om je heen en er ontstaat een creatie waar er op de hele wereld geen tweede van bestaat.

Een greep uit het aanbod:

1. Romantisch windlicht maken € 30,-

2. Vrolijke naamletter maken. Deze workshop bestaat uit twee dagdelen. € 45,-

3. Een schaal met een Verhaal € 25,-

4. Fotolijst. Deze workshop bestaat uit twee dagdelen € 45,-

Het is mogelijk om een spiegel in opdracht te laten maken. Dit kunnen spiegels zijn voor een speciale gelegenheid bijvoorbeeld een jubileum, geboorte of ter herinnering aan een geliefd persoon. Ook kun je persoonlijke voorwerpen in een spiegel laten verwerken en specifieke wensen t.a.v. vorm, kleurgebruik en afmetingen met mij bespreken. Er is heel veel mogelijk. Vanaf € 125,-

Sprookjesachtige muurschildering kinderkamer. alles is in overleg mogelijk, van klein tot groot.

 

Het bericht zal rechtstreeks naar de artiest gaanOp het emailadres van: info@annekezuidema.nl

Naam:

Emailadres:

Bericht: