Anneke Zuidema

Anneke Zuidema

Anneke Zuidema

Mijn naam is Anneke Zuidema. Mijn werk bestaat uit het maken van  kunstzinnige woonaccessoires, zoals spiegels, fotolijsten, vazen, schalen, kastjes, lampen, kandelaars en muurschilderingen voor de baby- of kinderkamer. Ook geef ik cursussen en creatieve workshops voor particulieren en op scholen en organiseer ik kinderfeestjes.

Gezellige cursussen en workshops door Anneke Zuidema. De workshops worden gehouden by MoAi! in (Vijzelstraat) Leeuwarden of op locatie.
De workshops zijn bijzonder geschikt voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeestje of verjaardagsfeestje maar ook gewoon leuk om te doen met je moeder, zus of (work)shopmaatje. 😉

In Anneke haar workshops kun je ervaren hoe leuk en ontspannend dat kan zijn en hoe veel voldoening het kan geven om iets persoonlijks te maken. Wanneer je eenmaal bezig bent, vergeet je alles om je heen en er ontstaat een creatie waar er op de hele wereld geen tweede van bestaat.

Leuke cadeau’s met Anneke die mooi zijn om te geven:

VROLIJKE NAAMLETTER
Een workshop van 2 dagdelen. Je maakt je letter, en versiert deze met leuke dingetjes die bij je passen. (Wij van Jaan zagen leuke voorbeelden van “boerderij dieren” en “autootjes” – heel leuk!!!)
Kosten voor 2 dagdelen: 45 euro

PERSOONLIJKE FOTOLIJST
Een workshop van 2 dagdelen. Je versiert de lijst van een spiegel, heel persoonlijk. Bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid, jubileum, geboorte of ter herinnering van een geliefd iemand.
Kosten voor 2 dagdelen: 45 euro

MUURSCHILDERING
Anneke komt bij je – of degene die het kado krijgt – langs voor een kennismaken en het bespreken van je idee. Jullie zoeken samen naar plaatjes die geschikt zijn voor de muurschildering. Bij kinderen kun je dan denken aan leuke Disney figuren (Lion King, prinsesje) of iets met voetbal. 😉 Of iets met een specifiek sprookje. Maar je kunt ook denken aan iets spiritueels, of dat wat jij maar graag wilt. Daarna zal Anneke de muurschildering verzorgen.
De kosten hangen af van de benodigde tijd. Maar denk bij een muurschildering van een vierkante meter aan ca 200 euro.   (Wat een leuk kado!)

Anneke verzorgt meer workshops in haar atelier. Bekijk haar website voor haar actuele mogelijkheden.

Klik op de “Boek nu” knop als je Anneke wilt cadeau geven of haar vragen wilt stellen, en dan verschijnt het formulier.

 

Het bericht zal rechtstreeks naar de artiest gaanOp het emailadres van: info@annekezuidema.nl

Naam:

Emailadres:

Bericht: