Basile Maneka

Basile Maneka

Basile Maneka

Basile Maneka (Kinshasa) is zanger, gitarist, percussionist, performer en componist. Basile is djembédocent en leider van de Afro band Baoema. Hij richtte samen met Wilco Kloosterman het eerste multiculturele gospelkoor in Friesland op, All For One. Je kunt Basile boeken voor diverse workshops en Afrikaanse optredens.

DJEMBÉ WORKSHOP
In de djembéworkshop ligt de nadruk op het leren djembéspelen vanuit het hart. Je leert verschillende ritmes uit West-Afrika en Centraal-Afrika. Je kunt de workshop alleen volgen of samen met een groepje vrienden (of kinderen). Een muzikaal feestje! Basile zorgt voor de djembés.
Tijdsduur: ca anderhalf uur
Kosten: 250 euro (bij groepen van meer dan 15 personen geldt een meerprijs)

AFRIKAANSE ZANG WORKSHOP
Basile geeft privé , kleine groepen of grote groepen volwassenen en/of kinderen Afrikaanse zangworkshops. Ook leuk om een keer met je eigen koor te doen. Samen de Afrikaanse taal zingen en bewegen op de Afrikaanse  ritmes. Het doel is om er een swingend en ritmisch geheel van te maken. En met Basile zijn ervaring en enthousiasme gaat dit zeker lukken!  Maximaal aantal deelnemers: onbeperkt
Tijdsduur: ca anderhalf uur
Kosten: 250 euro

MUZIKAAL OPTREDEN BASILE
Basile geeft een optreden Afrikaanse muziek, solo of in een gewenste samenstelling. Afhankelijk van je wensen komt Basile (alleen of met zijn band) bij je langs om een feestelijk en swingend moment te verzorgen. Denk aan bijvoorbeeld akoestische muziek voor een borrel, versterkte muziek voor een dansfeest of gospelmuziek voor een speciale gebeurtenis.
Tijdsduur: 1/2 tot 3 uur (afhankelijk van band en wensen)
Kosten: vanaf 300 euro

Het bericht zal rechtstreeks naar de artiest gaanOp het emailadres van: basileafrik@hotmail.com

Naam:

Emailadres:

Bericht: