Sicco Visser

Sicco Visser

Sicco Visser

Sicco is filmmaker. Hij maakt video clips voor artiesten, maar ook prachtige filmpjes voor bijv. een kinderfeestje. Of een “interview” met een dierbaar iemand, dat je graag voor eeuwig vastlegt.

VIDEO COACH SESSIE
Sicco komt een uur bij je langs om je video wensen te bespreken, en geeft je tips om op te starten, of verder te kunnen met je video project.
Tijdsduur: 1 uur
Kosten: 35 euro

KINDERFEEST
In overleg wordt door de kinderen een liedje uitgezocht die ze kunnen oefenen om te playbacken. Ook de outfits moeten van tevoren geregeld zijn zodat iedereen er cool opkomt. Sicco komt langs met een green screen, en gaat het samen met hun op een speelse wijze filmen.
Het monteren doet hij daarna thuis. Een paar dagen later krijg je het fantatsiche filmpje online bezorgd, en kunt het naar wens delen op internet.
Tijdsduur: ca 2 uur
Kosten: 225 euro

PERSOONLIJK INTERVIEW
Sicco komt langs bij de VIP, je maakt zelf je vragenlijst en je gaat zelf de vragen stellen. Sicco legt het vast op beeld, en kan in overleg met je editten. Er komt een film op maat voor je uit.
Tijdsduur: 2 uur
Kosten: 225 euro

VIDEOCLIP
Met je band, of met je fake band, je eigen video clip!! Het kan simpel, als het op 1 lokatie is en niet ingewikkeld (kan met green screen). Het kan ook buiten en op diverse locaties, maar dan wordt het wel wat duurder. (Zie hieronder de door Sicco gemaakte clip van DAAN & Suus).
Tijdsduur: in overleg
Kosten: vanaf 550 euro

Het bericht zal rechtstreeks naar de artiest gaanOp het emailadres van: siccovisser@gmail.com

Naam:

Emailadres:

Bericht: