Jaan Logo Zwart

Hoera! Jaan gaat los!

Vanaf NU is het mogelijk Friese kunstenaars, muzikanten, artiesten en creatieven KADO te doen op bijvoorbeeld een verjaardag van een goede vriend. Via JAAN.NL kun je kiezen uit verschillende lokale aanbieders, op het gebied van workshops, muziek, woord en beeld.
De doelstelling is dat dit op een laagdrempelige, betaalbare manier kan.
Op 18 mei organiseert Jaan een Kick-Off feestje, waarbij een greep uit het aanbod wordt gepresenteerd.
Het feestje is in theater de Bres, donderdag 18 mei, vanaf 19.30 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.
(Een kaartje via Eventbrite is NIET meer nodig)
Op dit moment kun je oa kado geven via Jaan: Afrikaanse zanger en djembé speler Basille, dichter liedjesschrijver en muzikant Hein Jaap Hilarides, Videospecialist en producer Sicco’s (youtube workshops!) en performer/artiest Joris Collier
Er zijn zoveel leuke muzikanten en kunstenaars om ons heen. Jaan is opgericht om dit (on)bekend talent een podium te geven en met elkaar te ‘delen’. Denk aan bijvoorbeeld een huiskamerconcert. Hoe leuk is het om zoiets te geven aan iemand en er samen van te genieten!
Uiteindelijk willen we met Jaan naar een platform waar alle muzikanten, creatieven en kunstenaars uit Friesland, die voor dit concept voelen, bij aan kunnen sluiten. We willen de bezoekers van Jaan blijvend inspireren door regelmatig kleinschalige ontmoetingen te organiseren met de artiesten van Jaan in de vorm van Jaan Café’s.
Jaan is een stichting, heeft geen winstoogmerk en streeft de principes na van een sociale onderneming.