| Wat is Jaan? |

Wil je iemand echt verrassen? Geef een artiest, muzikant of kunstenaar kado!

  Op Jaan.nl kun je artiesten, muzikanten en kunstenaars zoeken, en boeken om iemand kado te geven. Hoe leuk is dat! Vergeet de Ikea of bouwmarkt kadobon, geef een artiest kado! (Wat dacht je van een huiskamerconcert!?)

Voor verjaardagen, familiefeestjes of kinderfeestjes, of welke party dan ook maar.

Zoek op de website naar degene die je leuk vind om te geven, en contact diegene rechstreeks om eea af te stemmen.

(Ben jij zelf muzikant/kunstenaar/artiest/specialist? – en wil je kado kunnen worden gegeven? Klik rechtsboven op “Aanmelden”)

Lees verder op deze pagina de stappen hoe eea werkt.

Meedoen

JAAN is permanent op zoek naar mensen met een verhaal, kennis of passie die ze graag willen delen.  Ben jij op zoek naar publiek voor jouw kunstwerk, stuk, idee, muziekrepertoire, kennis van zaken en/of beleving? Lees dan verder.

JAAN is bezig met het samenstellen van belevingen. We hebben er eerder al enkele genoemd. Ben je kunstenaar of artiest en zoek je een etalage voor je werk? Vind je het leuk om jouw kennis aan andere mensen over te dragen en wil je graag les geven? Ben je vindingrijk en wil je graag iets voor iemand doen of maken? Ben je muzikant en wil je graag dat mensen je oeuvre komen beluisteren en bewonderen? Heb je een groot hart en wil je graag mensen helpen of inspireren? Meld je dan aan!

Lees hieronder hoe het verder werkt.

Hoe werkt het?

  • JAAN is voor ondernemers, kunstenaars, muzikanten, theatermakers, ideeënbedenkers, coaches, gidsen, deskundologen en verder iedereen die zich aangesproken voelt uit de regio Friesland.
  • Via JAAN vinden bezoekers jouw dienst, beleving, kunde en/of kunstwerk. Daarvoor maak je op JAAN een profiel aan waarop je jezelf introduceert met een beschrijving van je voorstel. Wij van JAAN helpen je hier graag bij, indien nodig. (Je kunt je profiel daarna nog niet zelf editten, dan moeten wij voor je doen. Dus we zullen sowieso eea afstemmen).
  • Je kunt op de site verschillende diensten in verschillende pakketten aanbieden. Hoe en wat? Dat is volledig aan jou. Jij stelt je eigen pakket(ten) samen en bepaalt het daarbij behorende tarief. Als voorwaarde telt hierbij dat je voorstel betrekking moet hebben op een dienst/beleving en (enigszins) origineel moet zijn.
  • Elk voorstel wordt door ons bekeken en beoordeeld. In overleg is veel mogelijk. Heb je advies nodig? We helpen graag met het finetunen van je idee.
  • Klikt een bezoeker van JAAN op jouw profiel, dan komt jouw aanbod in beeld. Via de “boek mij” button en contactgegevens die op jouw webpagina vermeld staan, neemt de geïnteresseerde contact met je op.

 

Kosten deelname

Het Jaan team heeft wel wat budget nodig om de website te updaten, en voor promotie. Daarom gaan we uiteindelijk wel werken met een “fee voor Jaan”.
Vooralsnog werken we met een vrijwillige bijdrage. Je bent altijd vrij om te gaan, zodra we wel met een tarief komen.

Social Enterprise

JAAN is nadrukkelijk een SOCIALE ONDERNEMING.
We doen al onze projecten sociaal, hechten waarde aan de aarde, mensheid en maatschappij. We willen zelf en onze Jaan artiesten ook zoveel mogelijk laten bijdragen aan een mooiere wereld, en zijn bezig plannen te maken om ook mensen die wat minder hebben te besteden te kunnen laten profiteren van Jaan.
Onze ideen werken we verder uit, en we staan open voor leuke initiatieven en samenwerking. Contact ons!